Karel Pinxten.
Volledig scherm
Karel Pinxten. © Photo News

Lidmaatschap Karel Pinxten bij Open Vld “in onderling overleg” stopgezet

Karel Pinxten, voormalig federaal minister van Defensie, is geen lid meer van Open Vld. De voormalige politicus kwam recent opnieuw in opspraak wegens een onderzoek naar gesjoemel bij de Europese Rekenkamer, waar hij tot drie jaar geleden een hoge functie bekleedde. Volgens Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert is zijn lidmaatschap van de partij nu “in onderling overleg” stopgezet. Dat zei hij bij VTM Nieuws.

165 reacties

  • leen hanssens

    3 jaar geleden
    De beerput van Open VLD moet dringend geruimd worden. Foei, foei.
  • Jan Cools

    3 jaar geleden
    Man, man, man. Wat is dat toch met onze politici? € 17.000 per maand NETTO + dienstwagen en chauffeur was blijkbaar niet genoeg voor deze mijnheer(?) die dan nog ging graaien in de pot die bijeen gebracht wordt door de modale belastingbetaler! Ik wil er toch ook nog aan herinneren dat K.P. voorheen ook nog CVPer was en slechts later Open VLDer en dat graaiers dus niet uitsluitend bij Open VLD zitten.
  • Danny Govaerts

    3 jaar geleden
    Nu nog zijn Belgische misstappen onderzoeken. En zijn politiek pensioen 2/3 verkleinen of stoppen. Want als zelfstandige heeft hij ook nog een pensioen. En dan dringt de zaak zich op uit hoeveel potjes moet hij nog kunnen likken. Dat hij niet de enige is in het Europese parlement die zich zelf en voor vriendjes zorgt dat staat als een paal boven water met subsidies zorgen ze voor elkaar en elkaars bedrijven. Iets waar een niet politieke ondernemer nooit van mag proeven souperen ze zelf wel op.
  • eddy vereertbrugghen

    3 jaar geleden
    Een gewone mens zou nu in de gevangenis zitten!
  • Eduard Maes

    3 jaar geleden
    Ze worden lid van de OVLD om zo veel mogelijk te graaien op kosten van de belastingsbetaler. Als ze betrapt worden verlaten ze de partij zodat deze kan blijven bestaan om andere graaiers te voorzien van het nodige kapitaal. Wanneer gaat de kiezer eens inzien dat deze partij geen serieuze partij is?