Strava/Photo News
Volledig scherm
© Strava/Photo News

Alpecin-Fenix publiceert waarden Van der Poel in Strade Bianche: twee ‘watt bombs’ volstonden om Alaphilippe en co te versmachten

WielrennenIn deze krant kon u de cijfers achter de fenomenale slotklim van Mathieu van der Poel al lezen, maar nu heeft Alpecin-Fenix nog bijkomende waarden van de Nederlandse krachtpatser gepubliceerd. Met twee machtsexplosies sneed Van der Poel iedereen de adem af.

15 reacties

  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    joeri als hij zo geslepen was als zijn vader destijds had hij al meer gewonnen. Hij speelt soms teveel met zijn krachten als het nog niet nodig is. 8 op 10 is hij diegene die de koers open trekt wat hem al een paar keer zuur opbracht zoals op het wk 2 jaar terug. Hij ligt daar op kop te sleuren als een gek terwijl 2 italianen liggen te freewielen in zijn wiel, zo iets zal adri nooit gedaan hebben
  • Joeri Hermans

    3 jaar geleden
    Als je weet dat VA vorig jaar km-ters op kop reed met wattages boven de 600W zijn deze wattages van MVDP toch niet zo uitzonderlijk. Ok hij is slimmer in het uitkiezen van de demarrages en leest de koers beter dan VA. Maar wat een commotie rond MVDP, zit een serieus promoteam achter. Precies de familie Nys met Sven en Thibau. Alleen dat Mathieu al bewezen heeft dat hij bij de top behoord.
  • Dirk Demol

    3 jaar geleden
    Mij valt op dat alle renners van deze ploeg ineens alles kunnen.
  • Jos Gosier

    3 jaar geleden
    Daar wordt een echte koers kenner stil van.
  • Melissa Boeyen

    3 jaar geleden
    Zonder tegenslagen is hij in staat om alles in het voorjaar te winnen ! Super talent en heel slimme gast . Top , ook al ben ik geen fan van hem .