Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAA Gent GNT
1
EINDE
0
KV Oostende KVO
  • 41' Goal Roman Jaremtsjoek

AA Gent klopt inefficiënt KV Oostende, Anderlecht is lachende derde in strijd om play-off 1

Jupiler Pro LeagueAA Gent heeft speeldag 30 afgesloten met een nipte thuiszege tegen KV Oostende. Het werd 1-0 na een goal van Roman Yaremchuk. KV Oostende, dat met kansen morste, blijft vierde, maar laat wel na om Anderlecht op drie punten te zetten in de strijd om de vierde plek.

6 reacties

  • Rudy Claes

    3 jaar geleden
    'T Is ver gekomen als ze nu al moeten hopen op puntenverlies van de concurrentie om bij de 4 eerste te geraken. Coucke had zelfs een kaars laten branden voor Gent ! Waar gaan we naartoe! Laat ons hopen dat Zulte en Antwerp de klus klaren tegen dit Anderlecht.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Ook al is het in feite in het voordeel van mijn eigen ploeg, Oostende verdiende meer op Gent. Dat Anderlecht de "lachende derde" zou zijn durf ik trouwens te betwijfelen met het programma dat hen nog rest. Oostende blijft sowieso boven hen staan in de rangschikking bij gelijke punten en met nog wedstrijden tegen Zulte Waregem, Club, Antwerp en STVV voor Anderlecht en wedstrijden tegen Moeskroen, W-B, Beerschot en Cercle voor Oostende zet ik mijn geld toch eerder op KVO voor een plaats in PO-1.
  • Janick De Meyer

    3 jaar geleden
    Wat een metamorfose van Oostende! Normaal ieder jaar achteraan in de rangschikking.
  • Jonathan Loterman

    3 jaar geleden
    Maakt niet uit over welke ploeg het gaat, altijd wordt Anderlecht erbij gehaald. Zijn ze dan toch de grootste club in België ook al staan ze 4de
  • Marleen Nuyttens

    3 jaar geleden
    Waarom toont de var de lijn niet