Jean-Paul Van Avermaet
Volledig scherm
Jean-Paul Van Avermaet © BELGA

Bpost-topman Van Avermaet de laan uitgestuurd

Het kernkabinet kwam vanavond samen om de problematische situatie bij bpost te bespreken. Daarop heeft de raad van bestuur van het postbedrijf Jean-Paul Van Avermaet (53) ontslagen. Dat bevestigt het bedrijf. Voorzitter François Cornelis neemt voorlopig het dagelijkse management op zich. 

61 reacties

  • Vera Bres

    3 jaar geleden
    hij had daar een gigantisch loon,als ik mij niet vergis 800.000 euro/jaar ...dus ruim 66.000 euro in de maand en om wat te doen ? zou hij dat zelf wel weten ? nu zal hij wel een oprotpremie van een 500.000 euro krijgen denk ik.
  • François Hermans

    3 jaar geleden
    Ben benieuwd hoeveel centjes hij meekrijgt voor zijn vertrek! Hij lacht zich een breuk. Wij staan er allen bij en kijken ernaar!
  • Alfons Hendrickx

    3 jaar geleden
    het is ook begonnen met vast personeel niet meer te vervangen enkel door tijdelijk contracten dus een hongerloon voor het gewoon personeel ze hadden de macht met taxi post afhalen sorteren en bezorgen en hoe kan het in deze corona tijd mislopen met pakjes terwijl ander bezorgers gouden eieren verdienen( een ex medewerker)
  • Andr� lernout

    3 jaar geleden
    Eerst de tarieven omhoog trekken voor verzending , wij extra betalen, hij vliegt buiten en wij blijven extra betalen. Wie die onbekwame persoon geplaatst heeft mag ook ontslag krijgen!
  • Patrick Janssens

    3 jaar geleden
    Zijn ontslagvergoeding? In welke goedbetaalde job zal hij terug boven water komen?