Geert Molenberghs.
Volledig scherm
Geert Molenberghs. © rv

Geert Molenberghs is bezorgd, maar ziet ook een kans: “Geldende maatregelen zijn enorme barrière tegen derde golf”

Er liggen in België opnieuw meer dan 500 patiënten met Covid-19 op de afdelingen intensieve zorg van de ziekenhuizen. Ook het aantal nieuwe besmettingen stijgt fors. Viroloog Marc Van Ranst en biostatisticus Geert Molenberghs maken zich zorgen en roepen op om de maatregelen zeer goed te volgen. “Het is de eerste keer dit jaar dat we vijf dagen op rij meer dan 3.400 bevestigde gevallen noteren”, klinkt het bij HLN Live.

28 reacties

  • Peter De blaere

    3 jaar geleden
    Pure bangmakerij , vakantie nadert ,cijfers gaan omhoog , wie gelooft dit nog? Ondanks vele absurde maatregelen dan nog , tijd om het over een andere boeg te gooien dacht ik .
  • Steven Van Rompaey

    3 jaar geleden
    Molenberghs ziet vooral een geweldige kans om de greep van een klein en niet-democratisch verkozen kransje fundamentalistische viro-bio-infectuologen op onze (on)vrijheden en manier van (niet-)leven te bestendigen.
  • ronny wenselaers

    3 jaar geleden
    Had uw anders verwacht ? Normaal stoot een ezel zich 1 x aan een steen. Hier is het keer op keer. Dan moet U zich toch ernstig afvragen wat U allen daar bent.
  • Peter Vijverman

    3 jaar geleden
    De heer Molenberghs blaast vandaag warm en morgen koud. Interpreteert zijn statistieken naargelang de windrichting bepaald door onze intellegente politici.
  • Jenny Van steene

    3 jaar geleden
    Nu nog eens met zen allen op vakantie. Met Pasen en onze verkozenen hebben hun slag weer binnen gehaald. Nog wat besmettingen bij. Prutsers. Met de mensen hun voeten blijven spelen. Dat is het enige dat jullie graag doen