EPA
Volledig scherm
© EPA

Amerikaanse overheid grijpt in bij vaccinfabrikant die 15 miljoen doses van J&J-vaccin verprutste

De Amerikaanse overheid heeft ingegrepen bij een vaccinfabrikant in Baltimore waar eerder 15 miljoen doses van het Johnson & Johnson-vaccin moesten worden weggegooid na fouten tijdens het productieproces, meldt The New York Times. Farmaceut Johnson & Johnson krijgt de touwtjes in handen en in de fabriek mogen geen vaccins meer van AstraZeneca worden geproduceerd.

14 reacties

  • Patrick Delaunoy

    3 jaar geleden
    Niet erg. Johnson & Johnson Europa zal de ontbrekende 15 miljoen vaccins wel produceren voor de VS. Onze Europese commissie zal het toelaten of niet gemerkt hebben.
  • Etienne Vanhoegaerden

    3 jaar geleden
    Voor hetzelfde geld is dit een super medicijn dat effectief het virus bestrijd maar dat verkoopt niet achteraf
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    En Vandenbroucke gaat dat afgekeurde lot opkopen om te kunnen vaccineren !
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    dat is de reden waarom de VS op nummer 1 staan , de regering bepaalt in crisis tijden wat en wie produceert , GM heeft beademings toestellen moeten bouwen omdat er tekorten waren , van auto's naar medische uitrusting, hier in de EU is en zal dat ook nooit gebeuren want hier moet er eerst gepalaverd worden wat kan en mag. en daar betalen wij ons bont en blauw voor .
  • karin verwimp

    3 jaar geleden
    Als dat hier moest gebeuren zitten ze er in 2025 nog over te vergaderen terwijl die producent gewoon blijft verder modderen.