Luitenant Caron Nazario kreeg onder meer pepperspray in het gezicht gespoten tijdens zijn arrestatie.
Volledig scherm
Luitenant Caron Nazario kreeg onder meer pepperspray in het gezicht gespoten tijdens zijn arrestatie. © via REUTERS

Amerikaanse politieagent ontslagen na arrestatie van militair met pepperspray

Een politieagent in het Amerikaanse stadje Windsor, in de staat Virginia, is ontslagen nadat beelden viraal waren gegaan waarop te zien is hoe hij zijn wapen richt op een militair en hem later uitschakelt door traangas op hem te spuiten. Dat maakte Windsor bekend.

7 reacties

  • jacobs g

    3 jaar geleden
    De waarheid heeft ook hier blijkbaar meerdere gezichten.
  • Willy VDH

    3 jaar geleden
    Nogmaals een bewijs dat je maar beter de bevelen van de agent opvolgt. Die mensen riskeren daar iederen dag hun leven.
  • Gilles Standaert

    3 jaar geleden
    Waarom het uzelf zo moeilijk maken? Doe gewoon wat ze zeggen, neem hun badge nummer en dien daarna klacht in. Dit gaat nog vaker gebeuren, de goede agenten vertrekken 1 voor 1 omdat al te vaak criminelen plots slachtoffer zijn omwille van hun huidskleur, niet omwille van hun daden. En dan heb je enkel nog de slechte agenten die overblijven.
  • wim CLAES

    3 jaar geleden
    twee problemen; een chauffeur die blijft vragen stellen n weigert te luisteren twee; ik stel mij vragen over de opleding en screening bij aanwerving en opvolging van hun personeel bij de us politie. deze man was duidelijk een militair.hij is gewoon om orders onmiddelijk op te volgen, maar moet je hem daarom met getrokken wapen uit het voertuig halen. en waarom antwoordt die dikke flik gewoon niet op zijn vraag.
  • Alfons Vanacker

    3 jaar geleden
    Hoeveel keer vragen zij hem om uit de wagen te komen. 20 keer? Ik heb respect voor de politie zegt hij op het einde, waarom kwam hij niet uit de wagen dat zou respect getoond hebben.