Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Europese Commissie wil harde aanpak georganiseerde misdaad

De Europese Commissie gaat de georganiseerde misdaad de komende vijf jaar harder aanpakken. Dat gebeurt met strengere handhaving van wetten, nauwere justitiële samenwerking tussen lidstaten en het gebruiken van nieuwe technologieën. 

18 reacties

  • M Veo

    3 jaar geleden
    Eerst dat stoelenprobleem nog oplossen van onze Michel ! Dan alle politici hun vermogen natrekken en hun bindingen met het milieu. Je kunt ook de afkoopwet gebruiken om je vrienden een paraplu boven het hoofd te houden.
  • Alain Heyrman

    3 jaar geleden
    Georganiseerde misdaad gaat niet alleen over drugs,georganiseerde misdaad zijn ook corrupte magistraten (ja die zijn er ook) welke malafide bedrijven uit bank en verzekeringssector de hand boven het hoofd houden en bevoordelen, geld witwassen, medische dossiers en attesten vervalsen van jan met de pet welke geen schijn van kans maken. Hun recht op een goede gezondheid en eerlijk proces bestaat niet meer!ECHR 25694-06
  • jean Paul Leyman

    3 jaar geleden
    Worden ze wakker ?
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Geert Landsman, Burgers zijn prima in staat zelf te bepalen wat voor hun goed is? Daar ben ik niet zo zeker van. Eerst en vooral denken ze niet aan de gevolgen, aan hun familie. Alleen aan zichzelf en hun dagelijkse portie.
  • jean van belle

    3 jaar geleden
    oei, dan gaan er veel europees verkozenen hun parlementaire onschendbaarheid moeten opgeven want alle open vld leden hebben boter op hun hoofd.