BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Zulte Waregem ZWA
2
EINDE
7
KAA Gent GNT
  • 80' Goal Gianni Bruno
  • 86' Goal Ewoud Pletinckx
  • Alessio Castro-Montes Goal 14' 40'
  • Roman Jaremtsjoek Goal 29' 84'
  • Michael Ngadeu-Ngadjui Goal 48'
  • Vadis Odjidja Ofoe Goal 63'
  • Alexandre De Bruyn Goal 75'

AA Gent haalt met 2-7 uit bij Zulte Waregem en mag zich opmaken voor play-off 2

Jupiler Pro LeagueAA Gent verwierf op de slotspeeldag alsnog een plaats in play-off 2, na een ware demonstratie in hun beslissend duel op Zulte Waregem.

2 reacties

  • Michel Roman

    3 jaar geleden
    Zou men in Waregem nu eens willen beseffen dat met deze spelerskern het behoud volgend seizoen onhaalbaar is ? Er zijn volgend seizoen 3 degraderende ploegen , en er zal dus flink geïnvesteerd moeten worden om in de JPL te kunnen blijven ! Geen slechte zaak dat dit de laatste wedstrijd van het seizoen was vandaag . Operatie redding voor 2021-2022 moet morgen al beginnen !
  • Erik Audenaert

    3 jaar geleden
    Als dat nog normaal te noemen is , daar stel ik me grote vragen bij .
  1. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.
  2. Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27
    6

    Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

    Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér - naast die van Anderlecht - naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen (2-1). Van zo’n scenario kunnen de Rouches alleen maar dromen. Na de elfde nederlaag (Standard heeft nog maar zes keer gewonnen) blijft het degradatiespook levendig en werden de spelers gedwongen de woedende meegereisde fans te trotseren.
  1. Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderweireld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26
    1

    Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderwei­reld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26

    Met nog vier speeldag te gaan in de reguliere competitie is money time aangebroken. Vooral in een intense derby tussen Cercle en Club Brugge liepen de emoties hoog op na de wereldse solo van Alan Minda, Ecuadoraanse middenvelder van Cercle, en de tweede gele kaart voor Igor Thiago, zodat de spits van Club de topper van zondag (13u30) thuis tegen Anderlecht mist. Op de Bosuil zal Toby Alderweireld geen goede herinneringen overhouden aan de komst van KV Mechelen: op slag van rusten gleed hij uit voor een penalty en liet hij na om er zo 1-0 van te maken, waarna Antwerp nog de boot inging.
  2. Kan Anderlecht tegen Union wel rekenen op Dreyer en Schmeichel? “Hoopvol dat we ze kunnen recupereren”
    6

    Kan Anderlecht tegen Union wel rekenen op Dreyer en Schmeichel? “Hoopvol dat we ze kunnen recupere­ren”

    Anderlecht deed het op Cercle Brugge zonder Anders Dreyer en Kasper Schmeichel. De twee Denen vielen vorige woensdag, in de thuismatch tegen de Bruggelingen, uit met spierblessures en waren onvoldoende hersteld. Anderlecht wilde vooral geen risico’s nemen en hield hen daarom uit voorzorg aan de kant. “Het zijn kleine blessures en we zijn hoopvol dat we beide spelers tegen Union kunnen recupereren”, zei RSCA-trainer Brian Riemer gisteravond.