Politie onderzoekt kogelinslagen in tattooshop en café ’t Keteltje in Schipperskwartier

Antwerpen -

De federale politie is vrijdagnamiddag een onderzoek gestart naar kogelinslagen in de Oudemansstraat in Antwerpen. De gevels van tattooshop Awa Art Tattoo en het berucht café ‘t Keteltje zijn beschadigd. Er vielen geen gewonden.

(nelo)

De bewoonster, die boven de tattooshop woont, hoorde donderdagnacht om half twaalf knallen. Pas toen ze vrijdagochtend naar buiten ging, zag ze de kogelinslagen. Ze belde meteen de politie en de uitbater van de shop. “Ik ben nog maar zes jaar in Antwerpen en heb nog nooit iemand horen klagen over mijn tattoos”, zegt de uitbater van Awa Art Tattoo. “Ik zou niet weten waarom iemand op mijn zaak zou schieten.”

LEES OOK: Hoe ‘t Keteltje één van de beruchtste cafés van het land werd

Aan de andere kant van de straat is ook de gevel van het berucht café ’t Keteltje beschadigd. Eind maart werden de uitbaters nog schuldig bevonden aan mensenhandel.

Het labo kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Daar vonden ze verschillende kogelinslagen in ramen en kogelhulzen op de grond. Waarom de twee gevels geviseerd werden en wie de aanslag pleegde zijn nog niet bekend. “De politie heeft mijn camera’s uit de shop meegenomen, dus hopelijk gaan ze de dader snel vinden”, aldus de uitbater van de tattooshop.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER