AFP
Volledig scherm
© AFP

Indiase premier Modi verliest verkiezingen in cruciale deelstaat West-Bengalen

De hindoe-nationalistische partij van de Indiase premier Narendra Modi is er zondag niet in geslaagd om de verkiezingen in de belangrijke deelstaat West-Bengalen te winnen. Modi's populariteit heeft zwaar te lijden onder de rampzalige wending die de coronapandemie in de afgelopen maand heeft genomen in India, mede als gevolg van het beleid van Modi's regering.

1 reactie

  • Carlos Matos

    3 jaar geleden
    verkiezingsbijeenkomsten houden tijdens een pandemie, toont aan hoeveel je inzit met je bevolking, toch?
  1. KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    De 88-jarige Ivan Vivsianyk, inwoner van het dorp Ocheretyne in de regio Donetsk, wist op een opvallende manier te ontsnappen aan de Russische bezetting. Dat vertelt hij nu aan de Oekraïense nieuwszender 1+1. Russische militairen namen zijn paspoort af, waardoor hij besloot ‘s nachts te voet op de vlucht te slaan. De tachtiger liep maar liefst zes uur lang, onder vuur, in het donker, totdat hij onderweg een chauffeur tegenkwam die aanbood hem een lift te geven. Nu verblijft de grootvader in Dnipro, waar hij wacht op een nieuw Oekraïens paspoort.
  2. KIJK. Amerikaanse leerlingen slaan op de vlucht wanneer kidnapper hen op school probeert te ontvoeren

    KIJK. Amerikaan­se leerlingen slaan op de vlucht wanneer kidnapper hen op school probeert te ontvoeren

    Bewakingsbeelden tonen hoe kinderen van de Black Forest Hills Elementary School in de Amerikaanse staat Colorado ontsnappen aan een ontvoeringspoging. Op de beelden is te zien hoe Solomon Galligan (33) het schooldomein betreedt. Hij rent het veld op waar de leerlingen spelen en grijpt een kind bij de kleren vast. Die kan zich net op tijd losrukken en wegrennen van de man. Solomon Galligan kan gevat worden door de politie en is aangehouden voor poging tot ontvoering.