André Hazes en nieuwe vriendin ernstig bedreigd tijdens begin van relatie: “We kregen 24/7 beveiliging”

ShowbizzAndré Hazes (27) en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen (25) hebben in het begin van hun relatie ernstige bedreigingen ontvangen. Het was zelfs zo erg dat het koppel 24 uur per dag beveiligd werd. Dat vertelt de zanger aan de Nederlandse entertainmentwebsite Veronica Superguide.

1 reactie

  • Linda Wellekens

    3 jaar geleden
    Ik ken vrouwen die door hun ex jarenlang zijn gestalkt en bedreigd : ik heb nooit beveiliging gezien. Toch weer verschillen in de wet voor bv"s en virologen ? Hypochrieten.
  1. Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstellen: “Chirurg stelde mij gratis borstvergroting voor”
    PREMIUM
    TV
    4

    Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstel­len: “Chirurg stelde mij gratis borstver­gro­ting voor”

    “Waarom dragen vrouwen hakken, harsen ze hun bikinilijn, en spuiten ze fillers in hun lippen en botox in hun voorhoofd?” Psychologe Gudrun Hespel (32) - u kent haar van ‘Kamp Waes’ - vraagt het zich af in haar boek ‘Genoeg’. Zelf kampte ze ook jarenlang met een zware eetstoornis, en de lessen die ze daaruit trok, wil ze nu doorgeven. Want we zijn lang niet zo geëmancipeerd als we denken. “Víer schoonheidssalons hebben mij een aanbod gedaan na ‘Kamp Waes’”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
  2. Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureuze schaduwroyals van Griekenland
    PREMIUM
    Royalty

    Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureu­ze schaduwroy­als van Grieken­land

    Officieel bestaat het Griekse koningshuis al lang niet meer, maar toch is er vandaag nog steeds een koningin, een kroonprins, en een hele horde jonge prinsen en prinsessen. Deze glamoureuze schaduwprinsen en -prinsessen leiden een liederlijk leven vol glitter en glamour. Tot grote ergernis van de Grieken, die jarenlang te kampen hadden met een economische crisis. Al keren enkele Griekse royals zich ook af tegen hun status. “Het is schandalig hoe ze hun weelde in ons gezicht wrijven.”