thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Indiase bruid sterft tijdens huwelijksceremonie, bruidegom voltooit ceremonie met haar zus

Een Indiase bruid overleed vorige week tijdens haar huwelijksceremonie aan een hartaanval. Opvallend is dat na overleg  de twee betrokken families besloten om de jongere zus van de bruid aan de bruidegom uit te huwelijken. Het lichaam van de dode bruid werd in een aparte kamer gelegd, haar zus en haar verloofde voltooiden het huwelijksritueel.

9 reacties

  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Pech voor die zuster, je zal het maar meemaken. De feministen zouden beter daar eens van hun oren gaan maken. Daar hebben ze geen greintje respect voor vrouwen.
  • Steven Elebaut

    3 jaar geleden
    Persoonlijk vind ik het een bizar maar mooi verhaal wanneer je het in de context van hun cultuur ziet. Voor allen met een wijzende vinger... Dat is hun normale manier van leven zoals wij ook onze normale manier van leven hebben.
  • johanneke li

    3 jaar geleden
    De liefde is ver zoek als je gewoon een andere tot vrouw neemt terwijl je verloofde pas gestorven is, walgelijk en respectloos gewoon! En vraag me af wat de mening van de zus was, was zij wel verliefd op deze man, of heeft ze zich verplicht moeten laten huwen!? Wat een achterlijk gedoe! Das pas echt vrouwen als koopwaar behandelen! Hoe die mensen zichzelf in de spiegel kunnen kijken hierna is gewoon huiveringwekkend!
  • Kristine Delacourt

    3 jaar geleden
    Maar alle culturen zijn gelijkwaardig, toch?
  • Ingrid Van caelenberghe

    3 jaar geleden
    Je moet daar maar geboren worden, eerst dat kastenstelsel en nadien deze toestanden.