Frank Raes en Michel Wuyts moeten verplicht op pensioen bij de VRT.
Volledig scherm
Frank Raes en Michel Wuyts moeten verplicht op pensioen bij de VRT. © rv

HET DEBAT. Na het verplichte pensioen van Michel Wuyts en Frank Raes, moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken? Dit is jullie mening

VRT wijst Michel Wuyts (64) en Frank Raes (67) de deur. De twee sportmonumenten moeten verplicht met pensioen. Er is heel wat kritiek op het gedwongen pensioen. Wat denk jij? Moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken? Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.

46 reacties

  • Marc Fonteyn

    3 jaar geleden
    Geef de jeugd de kans. Als ze willen werken, er is nog vrijwilligers werk genoeg. Mazr nee, ze willen eraan verdienen, in de belangstelling staan en topevenementen meemaken.
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Ik ben ouder dan die paar mensen die per sé willen voortwerken bij de VRT. Maar waarom al die heisa ? Ze hebben een mooie loopbaan gehad en bij de VRT (en andere bedrijven) is het nu eenmaal zo dat je vanaf 65 met pensioen moet. Laat die oude knarren eens plaats maken voor de jongeren hé zeg. Als oude knar zie ik graag nieuwe mensen komen die iets willen maken van hun leven - en uiteraard gaat dat met vallen en opstaan, dat was voor ons ook zo. Niemand is onmisbaar, geef nieuw talent een kans.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Waarom kan men niet vanaf een zekere leeftijd (50 jaar?) met een minimum aan gewerkte jaren (en dus bijdragen!) zelf kiezen om met pensioen te gaan? Uiteraard met een aangepaste, kleinere financiële uitkering. Vele mensen hebben op hun 50ste reeds voldoende spaargeld, en zijn hun werk en/of de verre verplaatsingen reeds beu, en ... met die regel hou je enkel nog gemotiveerde werknemers over!
  • Pierre Billiauw

    3 jaar geleden
    Mick Jagger, Tina Turner,Paul McCartney etc...willen (gelukkig !) Ook niet met pensioen én onze Will Tura gaat ook lekker door. Waarom zou een mens niet kunnen werken als hij het zelf wil ? Beetje creativiteit jongens en dan vinden jullie wel een oplossing. Start desnoods een eigen sportzender .
  • Ferhat Bagci

    3 jaar geleden
    Michel en Frank zijn niet te vervangen, ook al komt er een andere. Iedereen is te vv zou iedereen denken maar hoedat Michel een koers ofdat Frank een voetbalwedstrijd aan de mensen de emotie kan laten beleven en laten aanvoelen hoedat zij het natuuurlijk laten overkomen is uniek en niet te evenaren..