Wm Van der Borght, die 23 horeca-adressen heeft in Antwerpen, verhoogt zijn prijzen met 5 tot 10%.
Volledig scherm
PREMIUM
Wm Van der Borght, die 23 horeca-adressen heeft in Antwerpen, verhoogt zijn prijzen met 5 tot 10%. © Gregory Van Gansen / Photo News

Pintje op café en steak op restaurant worden duurder: meer dan de helft horecazaken verhoogt prijzen na corona

Als we straks weer wat langer kunnen blijven hangen op café of restaurant, zullen we in de meeste zaken méér geld moeten neertellen voor een pintje of een steak. Horeca Vlaanderen schat dat iets meer dan de helft van de uitbaters de prijzen zal verhogen. Noodgedwongen na corona, luidt het. In sommige zaken gaat het om prijsstijgingen van 5 tot 10%. “We moeten het hoofd toch boven water houden.”

155 reacties

  • Thierry Willems

    3 jaar geleden
    Prijzen omhoog en btw naar omlaag is dubbel kassa kassa. En maar klagen. Decaluwe kan het dan ook goed uitleggen aan onze regering he. Veel winkeliers genieten al deze extra horecasteunmaatregelen niet.
  • ro bot

    3 jaar geleden
    Ze mogen hun steaks zelf opeten, ik heb betere steak van de slager thuis, en beter bier…
  • roger Rymen

    3 jaar geleden
    Na de miljoenen subsidies die ze via de belastingbetaler toegeschoven kregen gaan ze die nu bedanken door hun prijzen op te drijven !
  • boudewijn schepers

    3 jaar geleden
    De burger betaald deze crisis twee keer
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    Wm Van der Borght, die 23 horeca - zaken, 23x 5000 € + supsides en BTW 15% in eigenzak mogen steken... dat is toch van het goede teveel he, Je zou nog zelfstandig worden om in het zwart te werken.