Prins Harry is weer thuis.
Volledig scherm
Prins Harry is weer thuis. © Photo News

Prins Harry alweer terug in de VS na herdenking Diana

RoyaltyPrins Harry (36) is alweer thuis in LA. Hij was de voorbije week in het VK om de herdenking van zijn moeder, Diana, bij te wonen in Londen. Hoewel de Britten hadden gehoopt op een verzoening tussen Harry en zijn broer William (39), blijkt dat niet het geval. Harry vertrok al 20 minuten na de ceremonie en vloog een dag later weer naar huis. 

5 reacties

  • imke de meester

    3 jaar geleden
    ik zou graag zo een grote ronde bol kopen dan kan ik mijn toekomst erin zien.
  • Ria Adams

    3 jaar geleden
    Twee fysiek totaal verschillende mensen.
  • Dirk Dieleman

    3 jaar geleden
    Ach, binnen 5 jaar zit hij gescheiden weer in Engeland, netjes gehoorzaam lopend en ja knikkend. Hij is niets anders dan een speelbal die gebruikt wordt om zijn naam en afkomst!
  • marijke deruyck

    3 jaar geleden
    Sinds hij in haar web gevangen zit, is hij nog enkel de marionet van Meghan, die hem echter het gevoel geeft dat hij haar god is, en zo slim is geweest hem uit zijn omgeving weg te halen, en hij zal uiteindelijk alleen staan. Zo gaan alle narcisten trouwens tewerk. Binnen een aantal jaren zal hij dat zelf begrijpen, dan pas zal hij in staat zijn om zich stukje bij beetje van haar los te maken. Mensen die écht om hem geven zullen hem dan weer in hun kring opnemen.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Dat komt niet meer goed met zijn broer! En die derderangsactrice heeft het mooi voor elkaar. Ze heeft zich kinderen laten maken, dus haar broodje is gebakken voor de rest van haar leven…..