Twitter/Photo News
Volledig scherm
© Twitter/Photo News

Onze huisref streng nadat Ricca slechts geel kreeg voor een stevige overtreding op Soumaré: “Ik had hier een directe rode kaart verwacht”

Jupiler Pro LeagueFederico Ricca ontsnapte in de eerste helft van Club Brugge-Beerschot aan een rode kaart na een zware overtreding op Issa Soumaré van Beerschot. De linksachter van Club Brugge leed balverlies en wou dat foutje herstellen, maar ging stevig door op het been van Soumaré. Scheidsrechter Lothar D’Hondt gaf geel en ook de VAR greep niet in. Volgens onze huisref Tim Pots had dat wel gemoeten.

4 reacties

  • Johan Aerts

    3 jaar geleden
    Dat de var hier niet is tussen gekomen daar is mijn verstand te klein voor.
  • Ivan Mestdagh

    3 jaar geleden
    Geef Ricca toch nog een gepaste sanctie , FC Brugge!
  • William Smet

    3 jaar geleden
    Schop ze maar van 't plein, er staan er toch al 5 te wachten om degenen die afgevoerd worden te vervangen. Supporters willen bloed zien en dan maar applaudiseren. Is dat nog het voetbal dat je aan je kinderen wil laten zien of laten beoefenen?
  • dave hosten

    3 jaar geleden
    Mocht hij rood hebben getrokken, ging niemand hierover kunnen klagen.....Club supporter. Deze zaken moeten eruit, net als het vele trekken en duwen bij hoekschoppen, hopelijk zullen ze hier strenger worden in de toekomst bij alle ploegen. En de hands herbekijken bij aangeschoten ballen in strafschop want geeft teveel discutabele fases.