Boris Van Severen en Frances Lefebure.
Volledig scherm
Boris Van Severen en Frances Lefebure. © Kevin Velghe

Zo zag het sprookjeshuwelijk van Frances Lefebure en Boris Van Severen eruit

ShowbizzBoris Van Severen (32) en Frances Lefebure (33) stapten exact twee maanden geleden in het huwelijksbootje. Om die mijlpaal in hun leven extra in de kijker te zetten, deelden de tortelduifjes een aftermovie van hun trouwpartij op Instagram. “Je zal altijd degene zijn die me zo dooreen heeft geschud”, schrijft Frances in een pakkende tekst bij het filmpje.

8 reacties

  • Hendrik laureys

    2 jaar geleden
    3 jaar en 2 kinderen later is ongeveer de gangbare regel in houdbaarheid van een huwelijk tegenwoordig. Het gaat zo ontzettend vlug van " ik ben ontzettend verliefd en met jou wil ik mijn leven delen" tot "het gaat niet meer want ik ben zot van een ander" Wat krijgen kinderen nu nog mee buiten een valies om van hot naar her te trekken.
  • Wendy Vandereyken

    3 jaar geleden
    Heel mooi. Probleem met sprookjeshuwelijken is dat ze vaak niet lang duren. Hopelijk voor hen van wel.
  • Jenny stevens

    3 jaar geleden
    Proficiat .
  • Koen Vander Vennet

    3 jaar geleden
    Dikke proficiat, zalibef voor jullie ;-)
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    En hoelang zal het duren, is de vraag, als je zo graag in de boekskes komt?
  1. Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”
    Play
    Showbits
    2

    Chris Van Tongelen maakt musicalco­me­back, maar net als bij ‘Sneeuwwit­je’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

    De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen. 26 jaar na het kus-incident bij ‘Sneeuwwitje’, toen actrice Sanne weigerde Chris op de mond te kussen, krijgt hij opnieuw geen smakkerd tijdens ‘Mamma mia!’. Ontdek het allemaal bij Showbits.
  2. IN BEELD. Van snorharen tot een kandelaar: dit zijn de meest memorabele Met Gala-looks door de jaren heen
    CELEBRITIES

    IN BEELD. Van snorharen tot een kandelaar: dit zijn de meest memorabele Met Ga­la-looks door de jaren heen

    Het is bijna zover: op maandag 6 mei vindt hét mode-evenement van het jaar plaats. Op het Met Gala in New York poseren de grootste sterren jaarlijks in extravagante outfits op de trappen van het Metropolitan Museum of Art. Het thema dit jaar luidt ‘The Garden of Time’. Maar voor de talrijke celebrities opnieuw alles uit de kast halen, blikken we terug op enkele memorabele looks door de geschiedenis heen.