Mensen hebben spijt dat ze geld doneerden aan “TikTok-familie” nu video opduikt van dollende vader op jetski

Fans van een familie populaire Britse influencers hebben spijt dat ze de familie geld hebben gedoneerd om hun afgebrande huis te herstellen, nadat de vader een video online plaatste waarop hij dolle pret beleefde op een jetski. De familie laat nu weten dat ze het gedoneerde geld zelf aan goede doelen zullen schenken.

jvh
Bron: Metro

De familie Smithy zijn populaire Britse influencers op TikTok. Nadat hun huis in Welling, ten zuidoosten van Londen, in juli vernield werd door een aangestoken brand, verzamelden ze 50.000 pond (zo’n 58.000 euro) aan donaties van fans om hen te helpen.

Die fans hebben nu echter spijt van hun giften, nu vader Nick Smithy een video van zichzelf op TikTok plaatste waarin te zien is hoe hij zich amuseert op een jetski. “Hij lacht met iedereen die hem geld gaf”, klinkt het in de reacties. “Kan niet betalen om zijn huis te laten renoveren, maar wel om een jetski te kopen”, schrijft iemand. “Kan ik mijn 50 pond aub terugkrijgen?”, schrijft een andere.

In een reactie laat de familie Smithy vrijdag weten dat ze “een groot deel van het gedoneerde geld aan goede doelen zullen schenken.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER