Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Niet de beste stats, tóch staat stamnummer 1 op 1: hoe Antwerp de koppositie veroverde

AntwerpMeeste doelkansen weggegeven? Antwerp. Meeste hoekschoppen tegen? Antwerp. Meeste saves? Jean Butez, Antwerp. En toch staat... Antwerp op kop. Vijf redenen hoe dat kan.

7 reacties

  • Serge Musch

    3 jaar geleden
    Ik ben Antwerp supporter maar dit blijft niet duren. Priske slaagt er niet in een "ploeg" op te stellen. Blijft jammer dat Vercauteren is vertrokken, dan waren we zeker top 4
  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    Grappige reactie van Eric : Elke zege is dus verdiend hé. Een zege wil zeggen dat je minstens één goal meer gemaakt hebt dan je tegenstander. Capisce? Al heb je maar één kans en je benut die en de tegenstrever sjot tienmaal als een mini-miniem in de armen van de doelman, dan nog ben je de verdiende winnaar. Al de rest is praat voor de vaak.
  • Ben Geerinck

    3 jaar geleden
    Ik vind dat Birger Verstraete hier ook mag worden vermeld. De motor van de ploeg! Zit overal tussen. En nog een heerlijke vrije trap in de voeten ook.
  • willy staes

    3 jaar geleden
    ja al die commentaren zijn misschien deels juist ,maar hoe zit het met de andere ploegen , als je Brugge en Anderlecht soms ziet sukkelen daar is ook niet alles koek en ei .Trouwens een doelman is ook een deel van het geheel anders kan je die gewoon thuis laten .
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Dankzij een onverdiende zege tegen Gent staan ze momenteel aan de leiding ! Meer is het niet