Burgemeester De Wever zal intrede van Sinterklaas missen, maar stuurt vervanger

Antwerpen -

Vandaag is het eindelijk zover: Sinterklaas zal met zijn stoomboot aanmeren in Antwerpen. Burgemeester Bart De Wever zal Sinterklaas niet kunnen begroeten, want hij is niet aanwezig op het welkomstfeest. Schepen Annick De Ridder zal de plaats innemen van De Wever.

Bart De Wever kampt zeker niet met gezondheidsproblemen, integendeel zelfs. Schepen Annick De Ridder deelde via Twitter mee dat de Antwerpse burgemeester zondag een marathon zal lopen in Athene, de hoofdstad van Griekenland.

“Trots dat ik zaterdag mag invallen voor onze burgemeester bij de intrede van de Sint”, schrijft De Ridder op Twitter. “Ik kijk er naar uit om Sinterklaas te verwelkomen in onze prachtige stad en haven.”

De stoomboot uit Spanje zal aan het ponton van het Steen aankomen. Daar wordt de goedheilig man verwelkomd door zijn goede vriend Bart Peeters en schepen De Ridder. (sdb)

LEES OOK: Sinterklaas komt op 13 november aan in Antwerpen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER