BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht tijdje zonder Raman? RSCA-spits riskeert effectieve schorsing van 3 weken voor kopstoot

Belgisch voetbalHet Bondsparket wil Benito Raman stevig straffen voor zijn kopstoot richting Faïz Selemani. De Anderlecht-aanvaller riskeert een schorsing van vier werken, waarvan één met uitstel. Ook is er een boete van 3.500 euro gevorderd.

19 reacties

  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Als iemand op zijn werk iemand een kopstoot geeft is dit onmiddellijk ontslag en bij klacht ook nog een veroordeling wegens slagen en verwonding in het voetbal mag en kan dit met een onnozele straf van drie dagen schorsing
  • Jan Klaasen

    2 jaar geleden
    Bij Zidane was het er wel tenminste op. Is dit de strafmaat voor een kopstootbeweging of ook voor een effectieve kopstoot? Indien hetzelfde kan hij de volgende keer er beter voor zorgen dat het er dan tenminste ook op is.
  • GUNTHER GOUBERT

    2 jaar geleden
    Is een drietal jaar in Duitsland geweest. Hebben er niet de minste moeite mee gehad. Heb hem een paar keer bezig gezien en werd in Düsseldorf op handen gedragen. Leek er eindelijk volwassen geworden. Hoe zou dat komen? Goeie afspraken en Duitse discipline zeker?
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    Ondanks zijn, bij momenten, "vurig" karaktertje is het nauwelijks te geloven dat hem gisteren voor de EERSTE keer in zijn carrière werd uitgesloten. Laat zijn (verdiende) straf voor hem een signaal zijn om, int vervolg, "die knop" om te draaien in het heetst van de strijd. Los van zijn fratsen een goeie speler die het gemiddeld niveau, bij de Kompany-bende, duidelijk overstijgt !
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Een schorsing is terecht wegens de beweging die Raman maakt. Maar een beetje 'man' zou niet eens vallen door dit contactJE. En zonder die valbeweging had VAR niet eens ingegrepen!!