Divock Origi.
Volledig scherm
Divock Origi. © AFP

“Ze gaan boeken over hem schrijven”: Jürgen Klopp prijst ‘legende’ Divock Origi de hemel in na winnende goal in slotseconden tegen Wolves

Premier LeagueDivock to the rescue, andermaal. Liverpool heeft op de vijftiende speeldag van de Premier League op de valreep kunnen profiteren van de nederlaag van Chelsea eerder op de dag. De Reds leken op 0-0 te blijven steken bij Wolverhampton, tot Divock Origi in blessuretijd toesloeg. Zijn coach, Jürgen Klopp, was na afloop lyrisch over zijn spits. “Divock is één van de beste afwerkers die ik ooit gezien heb.”

21 reacties

  • Karel Bellen

    2 jaar geleden
    Als hij een van de beste afwerkers is moet hij dan niet altijd in de basis staan. Dus niet dan.
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Idd Rudy Claes. Daar dacht ik ook direct aan. Maar die heeft toch nog ruim 100 doelpunten gescoord! En zelfs voor Beveren gespeeld!!
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Origi is geen spits het is een flankaanvaller daar is hij ook op zijn best. Sedert zijn entree bij de Rode Duivels kon je dat zien, nu is hij al jaren kapotgemaakt.
  • jacobs rudy

    2 jaar geleden
    Oei,hij klopp zal dat wel gezegd hebben in euforie,want Origi mag dan wel cruciale doelpunten maken,daar is ook heel veel geluk mee gemoeid en ik ben supporter al meer dan 55 jaar sinds die dag in de mist tegen ajax,toen nog europabeker 1,misschien zag klopp toen die matchen van Liverpool niet,maar ik heb al betere goal makers gezien hoor en zeker bij Liverpool ,Maar goed we hebben gewonnen ,toch chapeaux aan Wolverhampton ook zij deden het voortreffelijk,
  • Rudy Claes

    2 jaar geleden
    Voor de kenners ... Vergelijk hem met David Fairclough, de supersub van the Reds in de jaren 70 ! En Klopp is een topcoach !