De Vlietmanstraat in Izegem
Volledig scherm
De Vlietmanstraat in Izegem © Google Maps

Vrouw (36) geeft bestuurster vuistslag tijdens geval van verkeersagressie

IzegemEen 36-jarige vrouw uit Izegem gaf een autobestuurster op 19 april een vuistslag in de Vlietmanstraat in Izegem. De vrouw versperde met haar auto de weg voor een andere bestuurster. Toen zij kenbaar maakte dat ze wilde doorrijden, stapte ze op haar af en gaf ze een vuistslag.

  1. “Ik kan niet wachten tot profs met mijn rackets spelen”: Albert (30) schoolde zich om tijdens corona en wil nu padelwereld veroveren
    PREMIUM

    “Ik kan niet wachten tot profs met mijn rackets spelen”: Albert (30) schoolde zich om tijdens corona en wil nu padelwe­reld veroveren

    Hij heeft een opleiding tot schrijnwerker achter de rug en werkte jarenlang fulltime in de horeca. Maar nu wil Roeselarenaar Albert Diril (30) het maken in de padelwereld. Niet als speler, maar als ondernemer. In tijden van corona ontwierp en verkocht Albert zijn allereerste padelracket. Al snel was zijn eigen merk Raku een feit. En Albert toont zich ambitieus. Als enige Belgische padelmerk, was Raku de voorbije week met een verkoopstand present op Brussels Premier Padel, het grootste en meest prestigieuze toernooi van België “Ik zat uren filmpjes op YouTube te kijken. Daar heb ik alles geleerd over de sport”, glundert Albert.
    Roeselare
  2. MIJN STAD. Het Izegem van Saartje Allosserie (40), het gezicht van Allossa: “Elke vrijdag hier iets drinken en gezellig de week overlopen... Dat is traditie”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Het Izegem van Saartje Allosserie (40), het gezicht van Allossa: “Elke vrijdag hier iets drinken en gezellig de week overlopen... Dat is traditie”

    Saartje Allosserie (40) is een bezige bij met een hart voor haar stad Izegem. Als ondernemer en ontwerper is ze de drijvende kracht achter Allossa, een creatieve en circulaire trekpleister in het centrum die bestaat uit haar ontwerpstudio en een conceptstore. Vind je haar daar niet, dan struint ze graag in groene plekjes in de stad. Ze vertelt ons over haar favoriete plekjes in Izegem. “Om met de hond te wandelen of te joggen, kan je me op deze plek heel vaak vinden.”
    Izegem