De frontpagina van ‘la Gazzetta dello Sport’ vandaag, met Lukaku dus in een hoofdrol.
Volledig scherm
De frontpagina van ‘la Gazzetta dello Sport’ vandaag, met Lukaku dus in een hoofdrol. © Rv

Romelu Lukaku groot op frontpagina Gazzetta: “Hij wil terug naar Inter” - Omgeving Rode Duivel ontkent

Premier LeagueEindelijk nog eens groot op frontpagina van ‘La Gazzetta dello Sport’: Romelu Lukaku. De grootste Italiaanse sportkrant schrijft, op basis van het oude interview op Sky Italia, dat ‘Big Rom’ graag terug naar Inter wil. In zijn omgeving ontkennen ze dat Lukaku wil vertrekken bij Chelsea. Kan iemand hem wel betalen?

40 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Wie wil er hem nog anders ...🙄...? Inter zou gek zijn om die terug te nemen Kan goed voetballen met zijn mond en in de media ...!
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    Geen woorden maar daden Romelu, zo kan je misschien terug gerespecteerd worden.
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    De Italiaan daar is misschien wel dom, maar niet gek . Een speler die enkel leeft van de inspanning van de ploegmaats ? En dan nog een groot ego over zichzelf heeft ? En dan nog durft te gaan lopen met de eer en de inspanningen van de ploeg, zonder enige vorm van schaamte ?
  • Elio Taricani

    2 jaar geleden
    Dat hij maar daar blijft, het was toch zijn droom om bij Chelsea te spelen zijn droom is toch uitgekomen 2 keer zelf , maar als dat een succes was is een ander vraag.
  • Polutnik Ronald

    2 jaar geleden
    Inter zou hem nooit terug kopen , ze zouden wel heel gek zijn . Want voor dat geld kunnen ze twee tot drie top spitsen kopen die beter zijn dan Lukaku daar ben ik zeker van .