©  ISOPIX

Koen Casteels wordt alvast niet de vervanger van Courtois: Wolfsburg-doelman moet Rode Duivels geblesseerd verlaten

Koen Casteels zal in de oefenwedstrijden tegen Ierland en Burkina Faso alvast niet tussen de palen staan. De 29-jarige doelman van Wolfsburg kwam maandag geblesseerd aan bij de Rode Duivels en heeft de groep intussen alweer verlaten.

Jonas Withouck

Bij Wolfsburg miste Casteels de voorbije twee competitiewedstrijden ook al door een heupblessure. Vermoedelijk liet bondscoach Roberto Martinez hem naar België afreizen om zijn blessure eens door de dokters van de Rode Duivels te laten bekijken.

Een vervanger voor Casteels komt er voorlopig niet. Vermoedelijk zal Simon Mignolet dus eerste keuze zijn voor de oefenwedstrijden van komende zaterdag en volgende dinsdag. De andere doelmannen zijn Hendrik Van Crombrugge en Matz Sels. Club Brugge-doelman Senne Lammens mag voorlopig ook meetrainen tot hij zich met de U21 moet voorbereiden op de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Denemarken (dinsdag 29 maart).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer