©  BELGAIMAGE

Interim-trainer ADO begrijpt vraag niet… en begint over relatieproblemen met zijn vrouw: “We hebben interne struggles”

Interim-trainer Giovanni Franken van ADO Den Haag heeft eerder deze maand een uiterst curieus interview gegeven, dat donderdag plots viraal ging op social media. De oefenmeester begreep in gesprek met Omroep West een vraag niet goed en onthulde vervolgens doodleuk dat het niet helemaal meer botert tussen hem en zijn vrouw.

Franken werd gevraagd naar zijn ’interne struggles’. Daarbij doelde de vraagsteller op het feit dat hij als assistent de rol van de ontslagen Ruud Brood heeft overgenomen. Iets wat hem vanwege zijn samenwerking met Brood mogelijk in gewetensnood had kunnen brengen.

“Mijn vrouw zegt dat ook tegen mij: we hebben interne struggles”, antwoordde Franken bloedserieus. “We zijn al een tijdje samen en ze vraagt ook aan me of ik gelukkig ben thuis, dat soort dingen. Maar ik bespreek dat gewoon met haar. We zijn daar heel open in. Die struggles heb ik thuis dus wel, ja”, aldus Franken, om daar later nog aan toe te voegen dat hij en zijn vrouw de deur plat lopen bij de relatietherapeut.

Toen de interviewer de nieuwe coach van ADO duidelijk maakte dat hij doelde op zijn band met Brood, haalde Franken zijn schouders op en gaf hij opnieuw heel eerlijk antwoord. „Een coach is ’hired to be fired’. Dat hoort bij het leven van een trainer. Natuurlijk hoop je dat het zolang mogelijk duurt, maar het is ’part of the job’.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer