Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Hoe Kevin De Bruyne van 1 op 5 naar 4 op 5 ging: “Ik had nooit kunnen voorspellen dat hij de beste middenvelder ter wereld zou worden”

Premier LeagueDe titelstrijd in de Premier League blijft razend spannend, maar Pep Guardiola weet dat hij in de beslissende fase van het seizoen kan rekenen op ene Kevin De Bruyne, steeds meer een zekerheid in de toppers. Een verhaal van vier op vijf. Met anekdotes van een oud-ploeggenoot over hoe een solist uitgroeide tot de beste middenvelder ter wereld. “Wanneer hij passte was er geen enkel probleem. Hij heeft een aantal doelpunten aangebracht voor mij. Maar zijn individualisme werd meer en meer een probleem.”

5 reacties

  • van Dessel Wim

    2 jaar geleden
    Inderdaad, één van de betere ... Zoniet de béste Belgische voetballer aller tijden. Zonder twijfel.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Onze beste rode duivel aller tijden ...! Zeker een van de beste middenvelders ter wereld En nog een voorbeeld voor de jeugd Een plezier om hem te zien spelen ! Had hem graag bij Barça willen zien voetballen...🙄
  • Henri Hendriks

    2 jaar geleden
    Een plezier om naar te kijken. En nogmaals bewezen dat direkt en juist spel het doeltreffenst is. Aan dribbelaars ,hoe goed ook, heb je niks. Tegen dat ze hun bal afgeven staat gans de verdediging al op zijn plaats.
  • Herman Van Arendonk

    2 jaar geleden
    Toen Kevin de Bruyne bij Genk speelde was hij een heel groot talent, maar je had in Europa verschillende andere spelers met schijnbaar dezelfde kwaliteiten. Het is knap dat de Bruyne bijna elk jaar beter verbeterde, en langzaam maar zeker de meest complete middenvelder ter wereld is geworden. Hij heeft er goed aan gedaan om zijn clubs voorzichtig te kiezen, en ook een paar jaar bij Wolfsburg te voetballen.
  • Dirk Mortier

    2 jaar geleden
    Kevin is de grootste Belgische voetballer aller tijden