Oekraïense troepen lokken Russisch konvooi in hinderlaag en bekogelen hen met granaten

Het Azov-bataljon heeft een nieuwe video gedeeld. Op de beelden zie je dat een Russische konvooi in Marioepol in een hinderlaag wordt gelokt. Zeker drie van de zes voertuigen branden uit. Enkele Russische soldaten verschuilen zich achter een muur, maar de Oekraïense militairen bestoken hen met granaten. Eén van die granaten ontploft zelfs vlak bij de Russische soldaten.

44 reacties

  • Chris Van den Eede

    2 jaar geleden
    Tijd om in te grijpen, willen wij die genocide op ons geweten hebben? Ik kan het niet meer aanzien hoe de Russen Oekraïne verwoesten en de bevolking erbij. Poetin stopt niet tenzij hij een flinke mep terug krijgt. Doe dat dan.
  • Patrick Bee

    2 jaar geleden
    Ik heb medelijden met die Russische soldaten, totaal geen ervaring en van de schrik opeen gehoopt. Hopelijk dat ze die beelden zien in Rusland en zie hier uw dappere soldaten , de enige winnaar is Amerika zonder slag of stoot verdienen die nu het meeste.
  • Johan Lamon

    2 jaar geleden
    Wat zou jij doen als ze jou aanvallen? Je familie verdedigen op gelijk welke manier of ze laten afslachten?
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Oekraïne is in het verleden niet opgebouwd door de Russen. Maar door de Oekraïners. Die hebben zelfs voor een groot deel voor de welvaart in de Sovjet-Unie gezorgd met hun landbouw, industrie en grondstoffen. Ook de meeste wapenfabrieken stonden in Oekraïne. Dat gekelderde vlaggenschip werd destijds in Oekraïne gebouwd.
  • Gaston Foubert

    2 jaar geleden
    Dacht het al, iets melden dat de leugens van MSM ontmaskert mag hier niet.