Deze acts werden beloond met een Golden Buzzer, maar daar gaan kijkers niet mee akkoord.
Volledig scherm
Deze acts werden beloond met een Golden Buzzer, maar daar gaan kijkers niet mee akkoord. © ITV

Twee Golden Buzzers, maar kijkers zijn woest: nieuw seizoen ‘Britain’s Got Talent’ zorgt voor ophef

TVHet nieuwe seizoen van ‘Britain’s Got Talent’ ligt nu al onder vuur. Tijdens de eerste aflevering werden twee deelnemers - een zangeres en een komiek - meteen beloond met een Golden Buzzer, maar daar gaan de kijkers niet mee akkoord. Zo heeft de zangeres al professionele ervaring en staat de komiek met een eigen show op Amazon Prime. De makers van de talentenjacht werden nu al genoodzaakt om zich te verdedigen.

3 reacties

  • Frans Beylemans

    2 jaar geleden
    Professionele mensen hebben niets te zoeken in dat programma ze verdienen al geld aan hun talent of ze nu persoonlijk gekend zijn of enkel hun stem doet er niet toe. Het programma zou moeten gaan over mensen met een echt talent en eerlijk vind ik niet dat zang hierbij hoort. Er zijn genoeg zang programma's waar ze aan kunnen deelnemen. En nu omdat 2 al professionele mensen de golden buzzer hebben gekregen gaan er zeker 2 mensen met een echt talent wegvallen.
  • Dirk Van den Bogaert

    2 jaar geleden
    Dat Loren met een wereldberoemd nummer, dat ze zelf ook voor "The Greatest Showman" heeft ingezongen, nu uit de schaduw kan treden doet verder niet ter zake, net zomin dat ze zonder dat iemand haar echt kende al een professionele carrière heeft uitgebouwd. Ik erger me meer aan al die acts die om de verkeerde redenen geselecteerd worden voor een volgende ronde en die elke mogelijke vorm van talent ontbreken. Mocht talent echt een maatstaf zijn dan bestond elk seizoen uit twee afleveringen...
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    Dit zou niet mogen