Tv-kok Loïc Van Impe: “Ik heb mijn vader tot mijn 12 jaar nooit gezien”

BVLoïc Van Impe (29) vertelt in ‘Speeltijd’ op Joe over de vechtscheiding van zijn ouders. Hij mocht zijn vader een tijdlang niet zien. “Mijn papa was een heel succesvolle chef op zijn niveau, maar hij was vatbaar voor verslavingen, zoals drank en gokken”, vertelt Loïc. “Hij heeft al zijn geld opgesoupeerd aan van die onnozele zaken. Ik denk dat dat het fundament is waarom mijn moeder mij wou behoeden voor die sector.” 

  1. Loïc en Jamie-Lee blikken terug op ‘De verraders’: “Uit respect voor de productie zou ik het vandaag anders aanpakken”
    BV

    Loïc en Jamie-Lee blikken terug op ‘De verraders’: “Uit respect voor de productie zou ik het vandaag anders aanpakken”

    Wekenlang speelden ze de ene na de andere bondgenoot naar huis in ‘De verraders’, maar na enkele afleveringen bleek het pact tussen hen toch niet waterdicht te zijn. Jamie-Lee Six (23) keerde haar twee collega’s de rug toe en speelde Walter Damen zonder verpinken mee naar huis. Loïc Van Impe (29) kon haar verraad maar moeilijk verkroppen en zette vervolgens de boel op stelten door zichzelf te outen als verrader. Door zijn ware identiteit bekend te maken, bezegelde Loïc niet alleen zijn eigen lot, maar ook dat van Jamie-Lee. Aan de laatste ronde tafel werd ze door de overige bondgenoten naar huis gestuurd. “Mensen onderschatten hoe zwaar het voor ons was.”