AFP
Volledig scherm
© AFP

Aantal coronadoden stijgt in Shanghai, Peking slaat alarm

Het aantal coronadoden in Shanghai blijft stijgen ondanks de wekenlange lockdown in de miljoenenstad. De Chinese autoriteiten maakten melding van 39 nieuwe sterfgevallen, het hoogste dagcijfer in de huidige uitbraak. In hoofdstad Peking groeit de ongerustheid en is opgeroepen tot "onmiddellijke actie”.

14 reacties

  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    wacht maar eens af , van de zomer gaan velen opreis met de vlieger en nieuwe varianten komen mee reizen en vergist u niet tegen dan is uwe booster allang uitgewerkt , wie of hoe , weet hoe sterk deze varianten zijn niemand , nogal veel ongelovigen hier in belgie denkt omdat ze een paar % van virus hebben gehad ze veilig zitten , tot plots uw zuurstof zal zakken en u de volle laag krijgt dan gaat u anders piepen en beginnen nadenken , zelfs op vandaag worden mensen zelfs met booster nog erg ziek
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Johan Goris, "China is een belangrijke speler". Beste, het is géén spel. Het is zoals 'De spelers in een oorlog'. Walgelijk!
  • Johan Goris

    2 jaar geleden
    Zolang de maatregelen aanblijven kunnen we niet naar een normale maatschappij gaan. En China is een belangrijke speler op de wereld. Gaan we dan 2 a 3 jaar moeten wachten op er stabiele wereld? Pfff.
  • Marc Spandel

    2 jaar geleden
    Wacht maar af... Hier is een nieuwe bangmakerij- campagne gestart door de sciensano- expert en aanverwante farma- industrie voor het verantwoorden van een eventueel toekomstige lucratieve 'vaccinatie-verplichting' voor nog een uit te vinden vaccin tegen een zogezegd 'nieuwe vorm' van hepatitis.
  • Linde Segaert

    2 jaar geleden
    Whaw... er zijn daar 87 mensen overleden op zo'n 25 miljoen inwoners. Hoeveel zijn er ondertussen gestorven door moord, zelfmoord, honger, ziekte of verkeerde medicatie, familiaal geweld of drugs. Ondertussen leven miljoenen mensen daar onder enorme stress dankzij de corrupte maatregelen. Kinderen zouden uit huis geplaatst zijn, huisdieren vermoord, mensen worden opgesloten en uitgehongerd. Alles omwille van een georganiseerde paniek voor een griepvariant... Zo bizar allemaal.