De doodgewaande Anouk dook vrijdagavond op in ‘Thuis’. ©  © VRT

Nieuwe twist in ‘Thuis’: doodgewaande Anouk blijkt nog te leven

Na twee overlijdens op korte tijd sloot ‘Thuis’ de week af met een tegenbeweging. De doodgewaande Anouk dook plots op in Bar Madam, tot grote verbazing van Harry (Stan Van Samang). Die denkt immers al jaren dat hij verantwoordelijk was voor haar dood.

Wout Desmytere

Het is een verhaal waarmee de louche zakenman Chris (Danny Timmermans) zijn ‘vriend’ Harry onder de knoet houdt. Backpacker Anouk zou, mede door zijn schuld, overleden zijn aan een overdosis drugs. Vrijdagavond bleek niets minder waar. Harry’s vriendin Thilly (Lauren Müller) sprak stiekem af met een springlevende Anouk in Bar Madam. Harry herkende haar meteen. “Anouk?” was het laatste woord van de aflevering.

LEES OOK. En dan moet de seizoensfinale nog komen: personages sneuvelen sneller dan ooit in Vlaamse soaps

Misschien herkende u de actrice die haar speelde. De Nederlandse Maike Boerdam is bij ons – of toch bij al wie midden jaren 90 geboren werd – bekend als Betsy uit het Studio 100-programma Big en Betsy. De laatste jaren was ze vooral werkzaam in het theater en speelde ze mee in diverse musicals.

Maar wat betekent dit nu voor de komende weken? Leeft Harry al jaren in een leugen? Welke stappen zal hij ondernemen? Komt het tot een harde confrontatie met Chris?

Harry kijkt met verbazing naar de springlevende Anouk in Bar Madam. ©  © VRT

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER