Andy Peelman gaat 'Spartacus Run' presenteren
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman gaat 'Spartacus Run' presenteren © DPG Media

Andy Peelman maakt carrièresprong naar ‘Spartacus Run’ en ‘Lego Masters’: “Blij en trots dat VTM mij deze kansen biedt”

TVEen fatale kogel maakte begin dit jaar een einde aan het leven van inspecteur Koen Baetens in de VTM-reeks ‘De Buurtpolitie’, maar opende nieuwe perspectieven voor acteur Andy Peelman. Hij wordt eind juni al de gastheer van ‘Spartacus Run’ en hij volgt, in het najaar, Kürt Rogiers op als presentator van ‘Legomasters’. “Acht jaar geleden was ik een politieman die met zijn hond op patrouille ging. Nu val ik in de smaak bij veel VTM-kijkers.”

19 reacties

  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    Kon hem eerst niet goed af maar ben hem beginnen appreciëren, grappige en sympathieke gast
  • Patrick Van Nieuwenhuyse

    2 jaar geleden
    Voor mij geen vtm meer ,als je niets hebt dan deze prutser dan is het ver gekomen
  • Jean-Pierre Degroote

    2 jaar geleden
    Hij was beter politieagent gebleven.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Wij kijken geen TV meer en ik mis niets. Soms is eens een film op Netflix en boeken lezen is gratis maar daar verdienen de lobbyisten niets aan. De"Heilige Nieuwe Wereld", maakt de bevolking verslaafd aan TV, drugs en luxe en ze worden gewillige onderdanen van dictators. De meeste hebben een luxe probleem, met een dure auto vlug er naartoe, een uurtje turnles en een uurtje praten over dure reizen en dure etentjes en ze praten zichzelf een depressie aan.
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Voor ons enkel nog het nieuws op Vtm als het gepresenteerd wordt door Braeckman of Herteleer, zeker niet met betweter Stef Wauters of drama-queen Vanmoerkerke. Voor de rest niks dan BV-brol.
  1. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    11

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.
  2. Gers Pardoel vertelt waarom hij écht opstapte bij ‘Special Forces’: “Die ene opmerking van de instructeurs was de druppel”
    PREMIUM
    TV

    Gers Pardoel vertelt waarom hij écht opstapte bij ‘Special Forces’: “Die ene opmerking van de instruc­teurs was de druppel”

    “Ik kán niet meer.” Met die woorden zette Gers Pardoel (42) maandag een punt achter z’n deelname aan ‘Special Forces’. De zanger groeide de voorbije weken uit tot een van de meest omstreden en ongehoorzame kandidaten. “Of ik problemen heb met gezag? Misschien een béétje”, lacht de Nederlander, die ook de échte reden van z’n vertrek deelt. “Van een gebroken been of arm kan je makkelijk revalideren, maar als je mentaal crasht, raak je er minder snel bovenop.”