© Google Street View

Enkele dagen hinder tussen E313 en Antwerpse Ring door noodherstelling richting Gent

Door een noodherstelling op de aansluiting van de E313 naar de Antwerpse Ring is er volgende week mogelijk hinder richting Gent. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).

jtp

Op de aansluiting van de E313 met de Antwerpse Ring stelde het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) een leidingbreuk vast in de riolering. Maandag 23 mei beginnen de herstellingswerken. Om die werken uit te voeren, wordt al zeker de pechstrook ingenomen.

Het AWV zegt te proberen om beide rijstroken tijdens de werken open te houden. Als bij aanvang van de werken blijkt dat de aannemer meer ruimte nodig heeft, worden de werken uitgesteld tot donderdag 26 mei en zal een van de twee rijstroken versperd zijn. Het AWV stelt dat er sowieso doorgang zal zijn over minstens een rijstrook.

De werken zouden drie dagen in beslag nemen, maar zijn ook weersgevoelig. “Indien een rijstrook ingenomen moet worden, houdt het verkeer best wel rekening met voelbare hinder en filevorming op de aansluiting van de E313 naar de Antwerpse Ring richting Gent”, zegt woordvoerder Stefanie Nagels van Wegen en Verkeer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER