“Hij wil nog meer!” Onthutsende beelden van gevecht tussen footballspeler en luchthavenmedewerker in VS

Americanfootballspeler Brendan Langley (27) raakte slaags met een werknemer van United Airlines op de luchthaven van Newark, in de Amerikaanse staat New Jersey. Beelden van het gevecht van 19 mei gaan de wereld rond.

  1. Kan Hamas nog een vuist maken tegen het Israëlische leger? Oud-kolonel Housen analyseert grondoffensief op Rafah
    PREMIUM
    9

    Kan Hamas nog een vuist maken tegen het Israëli­sche leger? Oud-kolonel Housen analyseert grondoffen­sief op Rafah

    Het aangekondigde grondoffensief op de stad Rafah in het zuiden van Gaza lijkt begonnen. Wat kunnen de Israëlische troepen verwachten, hoe groot is het risico op nog meer burgerslachtoffers en zal Israël hiermee haar einddoel bereiken? Oud-kolonel en krijgskundige Roger Housen analyseert. “Israël moet beducht zijn: over een generatie zullen voor elk uitgeschakeld Hamas-lid tien nieuwe militanten opstaan.”
  2. LIVE GAZA. UNRWA-hoofdkwartier in Oost-Jeruzalem aangevallen - “Alle partijen bereid tot nieuwe gesprekken wapenbestand”
    Play
    LIVE
    847

    LIVE GAZA. UNRWA-hoofdkwar­tier in Oost-Jeruzalem aangeval­len - “Alle partijen bereid tot nieuwe gesprekken wapenbe­stand”

    Alle strijdende partijen in het Israëlisch-Palestijns conflict zijn bereid om opnieuw met elkaar te spreken over een wapenbestand. Dat meldt de Egyptische zender ‘Al-Qahera News’, die dicht bij de inlichtingendiensten staat. Een groep Israëlische betogers heeft dinsdag het hoofdkwartier van de VN-hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen (UNRWA) in Oost-Jeruzalem aangevallen, meldt Philippe Lazzarini, het hoofd van het agentschap. En de aanleg van de tijdelijke pier voor de kust van de Gazastrook voor de levering van humanitaire hulp aan de Gazanen, is intussen afgerond, maar hij kan door slechte weersomstandigheden nog niet worden geïnstalleerd en in gebruik genomen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.