Halfzussen Samantha en Meghan Markle.
Volledig scherm
Halfzussen Samantha en Meghan Markle. © Fotomontage HLN

Halfzus geeft Meghan Markle de schuld van de gezondheidsproblemen van hun vader

RoyaltySamantha Markle (57) stelt dat haar halfzus Meghan (40) de oorzaak is van alle gezondheidsproblemen waarmee haar vader Thomas (77) kampt. Hij zou enorm veel stress hebben nu hij al jaren geen contact meer heeft met de hertogin van Sussex.

5 reacties

  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Heeft die echt niks anders te doen dan blijven zeveren op haar half zus die ze eigenlijk niet écht kent en waar ze zo goed als nooit contact mee heeft gehad ! Hetzelfde met die vader die heeft haar moeder laten zitten en woont al jaren in Mexico en het is haar goed recht daar geen contact meer met willen. Vader of halfzus het zijn marginalen waar je beter van weg blijft !
  • Jan gypers

    2 jaar geleden
    Dat is het laagste dat je kan vallen. Haar vader kan alleen blij zijn met zijn dochters
  • Stroobants Alexander

    2 jaar geleden
    Beetje minder drinken zal ook al helpen. Alsof zij de oorzaak is.
  • paul piens

    2 jaar geleden
    Wanneer gaan zij en haar vader eens verantwoordelijk worden voor hun eigen leven? Het is toch oh zo gemakkelijk tegenwoordig om de schuld bij een ander te leggen om zo niet in eigen boezem te moeten kijken.
  • ileas daudi

    2 jaar geleden
    Samantha hou je mond joh
  1. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.
  2. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”