Liverpool-spelers geven vertrekkende Divock Origi waardig afscheid met lofzang op de bus: “Ik ga deze jongens echt missen”

Ondanks het mislopen van de Premier League en de Champions League zorgde Liverpool toch voor een heuse parade door de stad om de winst in de League Cup, de FA Cup en het FA Woman’s Championship (vrouwenploeg) te vieren met de fans. Daarbij nam Divock Origi definitief afscheid van de Engelse topclub.

Vincent Van Genechten

Coach Jürgen Klopp grijnsde breed toen hij de trofeeën omhoog hield, terwijl de drie bussen met de mannen- en vrouwenploeg zo’n 3,5 uur nodig hadden om hun weg te banen door de zee van rode vuurpijlen. “Het is ongelooflijk”, zei Henderson tegen LFC TV. “We wisten niet zeker hoe het zou zijn. Maar dit is waar het allemaal om draait. Dit is waarom je het doet en voor wie je het doet.”

Ook aanwezig op en in de bus van Liverpool: Divock Origi. De Houthalenaar laat de Reds na acht seizoenen achter zich, zeer waarschijnlijk voor een avontuur bij AC Milan. “Ik ga deze jongens echt missen”, zei de aanvaller in een kort interview. “Ik ben hier acht jaar geweest, maar ik voel dat mijn doel bereikt is. De club is in veilige handen en deze ploeg kan nog zo veel beter.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En het gevoel is wederzijds, Origi zal gemist worden door zijn ploegmakkers. Dat bewijst een video van in de Liverpool-bus tijdens de parade. Daarbij wordt onze landgenoot luidkeels toegezongen door kleppers als Trent Alexander-Arnold en Thiago.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer