Een dolgelukkig Adil El Arbi aan de zijde van zijn vrouw Loubna Khalkhali, een journaliste bij VRT. De twee stapten eind vorig jaar in het huwelijksbootje. "We zijn ontzettend gelukkig en verliefd."
Volledig scherm
Een dolgelukkig Adil El Arbi aan de zijde van zijn vrouw Loubna Khalkhali, een journaliste bij VRT. De twee stapten eind vorig jaar in het huwelijksbootje. "We zijn ontzettend gelukkig en verliefd." © Ghyselinck

IN BEELD. Adil El Arbi poseert voor het eerst met z'n vrouw op première van ‘Ms. Marvel’

BVMaandagavond ging in Docks Dome in Brussel ‘Ms. Marvel’ in première, de nieuwste superheldenreeks van Disney+. Op de rode loper heel wat bekend en schoon volk, waaronder ook het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Zij hebben de eerste en laatste aflevering van deze internationale zesdelige serie geregisseerd. Van de gelegenheid maakte Adil meteen gebruik om voor het eerst te poseren met zijn vrouw Loubna Khalkhali, een journaliste bij VRT.

9 reacties

  • Andre Verleene

    2 jaar geleden
    Dat duo heeft nog veel in zijn mars, proficiat!
  • Jan Verbruggen

    2 jaar geleden
    Als marvel het nodig vind om godsdienst en animatie te vermengen om zo 'de boodschap' over te maken, hoeft het voor mij (en waarschijnlijk vele anderen) niet meer.
  • guido Bervoets

    2 jaar geleden
    Wat een negatieve reacties toch weer. Ik ben er trots op dat deze gasten het aan het maken zijn in Hollywood. Er is niks mis met blockbusters en supergrote producties die kassuccessen worden. Dat kunnen er niet veel zeggen. En ook de Belgische film valt de laatste tijd in de prijzen met Vlaamse en Waalse producties. Prima.
  • Tina Colpaert

    2 jaar geleden
    Zo over fantasie! liever eens een deftige film zien niet met dat gedoe allemaal
  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Uiteindelijk niet meer of niet minder het resultaat van positieve discriminatie en diverse subsidies! Niet mijn ding...