HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

COLUMN. Hoezo, een belediging? Als Nicole de Moor echt een nieuwe Thatcher is, dan wachten haar CD&V en het land gouden tijden

Jan Segers schrijft nu geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Nicole de Moor, een ‘warme Thatcher’

21 reacties

  • Yolande MARIS

    2 jaar geleden
    Kan men mij nog eens uitleggen hoe het mogelijk is dat in democratisch land,waar mensen stemrecht hebben we met regeringen zitten met allemaal onverkozen witte konijnen?Kunnen we niet afdwingen dat onze politiekers door het volk verkozen moeten zijn?Tot zover de non democratie België.De verkiezingen zijn in feite enkel een bedriegerei.
  • Michel Roman

    2 jaar geleden
    Ik zou zeker niet graag vergeleken worden met Tatcher , en al zeker niet door Jan Segers.
  • Andr� lernout

    2 jaar geleden
    Het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is. Wij moeten hopen dat er een bekwame politieker bij komt die het doet uit idealisme en dat moeten wij nu nog afwachten. Toch een mooie plaats tussen bekende Sintgillenaars!
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Dat streng is onzin. De regels moeten altijd gevolgd worden. En daarom is een beleid niet rechtvaardig. Dat hangt af van de regels. Asielzoekers eerst wat willen uitbuiten in gemeenschapsdienst voor hun bed-bad-brood zoals Sammy voorstelde is allesbehalve rechtvaardig. Werk geven met een eerlijk loon en opbouw van sociale rechten is rechtvaardig.
  • Jonny Van den Bruel

    2 jaar geleden
    'k Ben het volledig eens met Bruno Draulans. Grootste werkpunt voor élke politicus: eindelijk eens respect tonen voor het welbevinden van de hardwerkende en investerende mensen hier én voor mensen die hard hebben gewerkt of echt ziek of invalide zijn. Het financiële totaalplaatje tussen werken/initiatieven nemen en profiteren van een ander is veel, véél te klein! Asielzoekers moeten hier allemaal ook maar tijdelijk zijn en onder voorwaarden, zoals onze normen respecteren!