© GMAX

© TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

© Wim Hendrix, gmax

© MARC GOYVAERTS/ GMAX Agency

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Clubdirecteur Marc Steenackers krijgt uitvaart in Olympisch Stadion

In het Olympisch Stadion op het Kiel vindt vrijdagavond de uitvaart plaats van Marc Steenackers (43). De algemeen directeur van KFCO Beerschot Wilrijk overleed zondagochtend in een verkeersongeval. Er worden vrijdag veel supporters verwacht in het stadion.

Patrick Van de Perre,

Het onverwacht en dramatisch overlijden van Marc Steenackers zinderde ook gisteren nog na in Antwerpen. In het Olympisch Stadion werden bloemen neergelegd en ook op de plaats van het ongeval, de Atomiumlaan in Wilrijk, liepen de hele dag mensen af en aan.

Geen gala-avond

Ondertussen heeft het clubbestuur beslist dat De Nacht van Beerschot, die aanstaande vrijdag gepland was in zaal Horta in de binnenstad, wordt afgelast. Diezelfde dag vindt immers de uitvaartplechtigheid voor Marc Steenackers plaats. In overleg met de familie van de algemeen directeur is beslist om die te laten doorgaan in het Olympisch Stadion.

Veel supporters gaven al aan het afscheid van Marc Steenackers bij te wonen. Hoe de uitvaart er precies zal uitzien, is nog niet duidelijk. Wel dat het stadion open is vanaf 19u. Een uur later begint de plechtigheid.

www.beerschotwilrijk.be

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners