Xandee twijfelt niet wie ze naar songfestival zou sturen: "De nummers die zij maken, da's een andere generatie"

BVEurosong komt terug. Volgend voorjaar gaat de VRT via een wedstrijd opnieuw op zoek naar een geschikte kandidaat voor het Eurovisiesongfestival. Desna spreekt met twee ervaringsdeskundigen: Barbara Dex en Xandee. Hoe blikken de zangeressen terug op hun deelname aan de wedstrijd? En wie zien zij als gedoodverfde kandidaten? “Ik ben zelfs al gevraagd”, verklapt Xandee. De ex-sidekick van Sergio (Touch of Joy) kampte jarenlang met gezondheidsproblemen, maar staat sinds kort weer op het podium. Bekijk het gesprek in een nieuwe Showbits.

14 reacties

  • GUY Peeters Guy

    2 jaar geleden
    Haar ´one life´ zal voor velen veruit de beste belgische inzending ooit blijven... onbegrijpelijk dat jij toen zo weinig punten kreeg Sandy... wat een power nummer was en is dat nog altijd
  • Albert Leenders

    2 jaar geleden
    Dat hele songfestival is een politiek spel geworden en dat is al jaren zo,want de stem en de melodie incluis de tekst spelen geen rol meer,nu is wat voor een outfit en jong en goed uitzien is alleen van tel plus dat er op voorhand de politiek daarin de hoofdrol speelt,het is gewoonweg boerenbedrog.
  • Georges Van Soest

    2 jaar geleden
    Ik denk dat we voor het eurovisiesongfestval ,meer kans hebben van slagen als we Sammeke Gooris (spring in het veld) afvaardigen voor Londen. Maar dan moet hij wel zijn basketsloefjes aandoen!
  • Chris Van Laere

    2 jaar geleden
    Ik vond jouw liedje toen de max. Blij dat je weer beter bent en blijf vooral zingen.
  • Chantal Gabriels

    2 jaar geleden
    Blij dat je terug bent Xandee!