Het geld van de Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Het geld van de Duivels. © HLN

Vermaelen door zijn getuige, De Bruyne door zijn tweede vader: hoe Rode Duivels opgelicht werden door eigen makelaar

Nieuwe, exclusieve reeksUit ons exclusief onderzoek rond de Luxemburgse postbussen van de Duivels bleek al dat enkelen een kater overhielden aan hun fiscaal avontuur daar. Daarnaast voelen tal van internationals zich bedrogen en bestolen door eigen makelaars. De Bruyne, Vermaelen, Tielemans en Meunier, een voor een werden ze het slachtoffer. Van het witwassen van geld, over de helft van transferrechten tot het opstrijken van commissies langs beide kanten.

25 reacties

  • Jean De Grande

    1 jaar geleden
    Verhulst, het gebruik van achterpoortjes is niet strafbaar. Die worden door de politiek speciaal ingebouwd om ze zelf te kunnen gebruiken maar ze vinden het niet plezant als anderen ze ook vinden.
  • Jean-Marie Gijsen

    1 jaar geleden
    Toch leuk, hé. Als rode duivel geld verdienen van de Belgische maatschappij en dat geld parkeren in Luxemburg. Hup allemaal als zotten die mannen aanmoedigen. Den deze al heel zeker niet. Geen voetbal op mijn tv
  • Pieter Verhulst

    1 jaar geleden
    Zij lichten de Belgische overheid en belastingbetaler continue op door achterpootjes op inkomsten voor portretrecht te zoeken. En toch betalen voetballers amper rsz, en toch blijven mensen producten kopen waar hun kop op staat.
  • Wilfried Vanden Berg

    1 jaar geleden
    Laat ze ook belastingen betalen, plus extra belastingen voor hun winst die ze maken in Luxemburg of in andere belastingparadijzen .
  • Daniel Ponnet

    1 jaar geleden
    Als het nooit genoeg is moet ge maar op de blaren zitten . Betaal ze nog wat meer zodat ze nog grotere stommiteiten kunnen uithalen