Piet Huysentruyt verdedigt vroegere ‘SOS Piet’: “Als ik al mensen uitgelachen heb, excuseer ik mij”

ShowbitsTer gelegenheid van zijn zestigste verjaardag maakt Piet Huysentruyt z’n comeback bij VTM. Een terugkeer via de grote poort, nadat hij tien jaar geleden vervangen werd door Sofie Dumont. Meteen maakt hij van z’n legendarische programma ‘SOS Piet’ een XL-versie: “Het programma is langer, met meer kookitems, met BV’s om het extra te kruiden en met meer humor”, verduidelijkt Piet. Maar gaat die humor nog werken? “Ik heb nooit de bedoeling gehad om mensen uit te lachen. Als dat zo was, excuseer ik mij daarvoor”, vertelt Piet aan Jarne in een nieuwe Showbits.

13 reacties

  • Johan Buelens

    1 jaar geleden
    "Als ik iemand uitgelachen heb..." laat ons eerlijk zijn er waren in dn' tijd wel kleppers van problemen bij waar zelf iemand die niets van koken kent mee moest lachen! Ik kan goed genoeg koken om me te redden in de keuken maar sommige mensen... laat ik het zo zeggen al een geluk is de frituur of d'n afhaalchinees!
  • Geert Vlietinck

    1 jaar geleden
    Onnozeläar 1e klas denkt werkelijk het warm water uitgevonden te hebben.
  • Gerard Braeckmans

    1 jaar geleden
    Het is een concept waarbij de leraar de leerling op zijn plaats zet. De mensen die eraan meedoen moeten een contract tekenen waarin ze alles ondergaan. Zo is het.
  • HUBERT DE HERDT

    1 jaar geleden
    Hij heeft heeft het wel gedaan maar eigenlijk was het soms wel terecht, als je verbaast bent dat uw soep niet rood ziet als je er maar 1 of 2 tomaten in doet?
  • Jozef Van Vaerenbergh

    1 jaar geleden
    Ah de Piet altijd recht voor de raap he. Mensen die te direct hun mening zeggen maken het zichzelf dikwijls moeilijk. Zwijgers en ja knikkers hebben daar geen last van. En ja in zijn enthousiasme ging Piet al eens over de schreef...so what ?