Het Lusail stadion in Qatar
Volledig scherm
Het Lusail stadion in Qatar © REUTERS

Zo verdienen de taliban miljoenen aan WK voetbal in Qatar

Het omstreden WK in Qatar gaat niet alleen over voetbal. Het draait evenzeer om geld. Veel geld. Ook de taliban profiteren mee en hebben al miljoenen verdiend, zo onthult de Britse krant ‘The Telegraph’.

17 reacties

  • Paul Philippaerts

    1 jaar geleden
    geld is belangrijk voor alle schurken en het zeker niet de taliban die het geld verdient heeft maar wel de vrienden van de sukkelaars die aan de stadia hun leven hebben gelaten, de machthebbers zijn lopen met de centen en leven in luxe
  • Etienne Vanhoegaerden

    1 jaar geleden
    Macht luxe en geld is ook heilig voor de leiders van de Taliban en dan speelt godsdienst geen rol. Godsdienst is gewoon een drukmiddel om hun levenswijze in stand te houden
  • Johan Vanautgaerden

    1 jaar geleden
    Hun eigen volk crepeert van de honger! En dan maar hulp vragen aan het Westen die ze verafschuwen daar zijn wij dan wel goed genoeg voor. Zolang we maar niets zeggen over vrouwen- en mensenrechten.
  • Jos Denis

    1 jaar geleden
    Voetbal is een spel waar sport ondergeschikt is aan geld en dus macht. En voetbal is ook oorlog, zoals grote voetbalkenners het benoemen.
  • Walter Poels

    1 jaar geleden
    Kan goed zijn, maar zelfs enkele tientallen miljoenen zijn niet meer dan een druppel op de hete economische plaat van Afghanistan.