©  AFP

DISCUSSIE. Is deze uitschakeling de verantwoordelijkheid van Roberto Martinez of moeten de Duivels ook zelf in de spiegel kijken?

De Rode Duivels moeten Qatar al verlaten na de groepsfase. Bondscoach Roberto Martinez trok zijn conclusies. Op de persconferentie na de verloren wedstrijd tegen Kroatië kondigde hij aan dat hij opstapt als bondscoach van de nationale ploeg.

LEES OOK. Game over voor België: Lukaku knalt kwalificatie op de binnenkant van de paal, Rode Duivels zijn uitgeschakeld

“Op een WK wedstrijden winnen, is niet altijd makkelijk”, aldus de bondscoach. “De eerste wonnen we zonder onszelf te zijn. De tweede wedstrijd was een verdiende nederlaag. We voelden ons niet klaar. Vandaag creëerden we wel veel kansen. Er is geen spijt, we kunnen met opgeheven hoofd naar huis. Dat dit niet genoeg is? Dat is duidelijk. We wilden in het toernooi blijven tot het einde. We wilden de groepsfase overleven maar dat geldt voor alle landen.”

LEES OOK. De bondscoach trekt zijn conclusies: Roberto Martinez stapt op bij Rode Duivels na WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd”

Is deze uitschakeling de verantwoordelijkheid van Roberto Martinez of moeten de Duivels ook zelf in de spiegel kijken?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER