Het beeld met de paparazzi werd vijf jaar voor Harry en Meghan elkaar leerden kennen, genomen, ontdekte The Sun.
Volledig scherm
Het beeld met de paparazzi werd vijf jaar voor Harry en Meghan elkaar leerden kennen, genomen, ontdekte The Sun. © Photo News/Netflix

Opnieuw kritiek op Netflix-docu over Harry en Meghan: “Die paparazzi-foto heeft niets met hen te maken”

RoyaltyDe trailer van ‘Harry & Meghan’ - de docureeks over prins Harry (38) en Meghan Markle (41) - blijft voor beroering zorgen. Een beeld waarop een muur van fotografen te zien is, zou namelijk niets te maken hebben met het koppel. Dat ontdekte The Sun.

7 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    1 jaar geleden
    De waarheid mag niet aan het licht komen dat is al lang duidelijk. Er zijn er die hem serieus knijpen en op voorhand alles afkraken en de publieke opinie probeert te manipuleren zodat het koppel niet wordt geloofd. Sommigen trappen hier nog steeds in maar gelukkig worden de meeste mensen kritischer en doorzien zij deze taktieken van bespelen van de publieke opinie.
  • Ciska Gerards

    1 jaar geleden
    Voor de computer zitten en een boek schrijven of documentaire maken is niet vermoeiend; —- en niet moeilijk, ——elke dag evenementen bezoeken waar je je voor moet inlezen en bestuderen,vriendelijk en sociaal moet zijn, vroeg voor moet opstaan en op je best uitzien,of je je nu gezond voelt of niet ( wat Kate en William dag na dag doen) is echter wél vermoeiend en vergt sociale intelligentie en doorzettingsvermogen. Duo Megan en Harry hebben niets van dit alles in huis; daarom vertrek naar VS
  • Marc Pauwels

    1 jaar geleden
    Actrice Meghan verzorgt de show. Als het maar dollars oplevert.
  • Ellen Lenseclaes

    1 jaar geleden
    de foto is gebruikt als voorbeeld. Ze beginnen daar serieus bang te krijgen in de UK feit dat ze hun constant afbreken. Eerst het feit dat iemand met een hermes deken niet droevig kan zijn, nu dit.
  • Ellen Lenseclaes

    1 jaar geleden
    Is gewoon een voorbeeldfoto. Ze doen er alles aan ze neer te halen. Ze zijn duidelijk bang voor iets.