Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Elektriciteit opnieuw wat goedkoper nu er zachter weer op komst is

De bijzonder hoge prijzen voor elektriciteit van de voorbije twee weken nemen wat af, nu de temperaturen zachter worden en er opnieuw meer wind wordt voorspeld.

24 reacties

  • Gilbert Rodts

    1 jaar geleden
    Elektrisch rijden zal duurder zijn dan nu met benzine of diesel . Let op mijn woorden .
  • Johan Planckaert

    1 jaar geleden
    wat denk je dat er gaat gebeuren als iedereen met een elektrische wagen rijdt? Gedaan met 0 verkeersbelasting of onschrijvingstaks, electriciteitsprijs door extra heffingen enorm duurder, de vroegere inkomsten dr benzine en diesel moeten gerecuprereerd worden, ofwel zullen we enorm veel mogen betalen/km . Ze zijn iedereen naar elektriciteit aan het duwen om dan eenvoudig zwaar te kunnen belasten en elke uitwijkmogelijkheid te blokkeren.
  • Lisette Theunis

    1 jaar geleden
    Vanaf volgend jaar ze gaan ons betalen om stoom te verbruiken..
  • Georges Dubois

    1 jaar geleden
    En binnen een week gaan ze terug door het dak! In welk onvoorspelbaar en ongecontroleerd economisch systeem wij toch leven; de prijzen veranderen zomaar willekeurig om de minuut onder het mom van het weer of wat anders! Wie bepaalt dat toch allemaal? Dat speculeren houdt maar niet op en ondergraaft onze westerse democratiën, dit is ook een vorm van oorlog! Politiekers doe er wat aan!
  • Mark Peeters

    1 jaar geleden
    Maw niets verminderd, want bij afrekening gaan ze meeste verbruik aan hoogste tarief rekenen, dat is het grootste bedrog aan variabel contract. Enkel als je maandelijks uw officieel verbruik betaald ja, daarom trek ik elke maand foto's v meters!