Op het kerskaartje van Hugo is hij weer samen met ‘zijn Colleke’, die begin november op 76-jarige leeftijd overleed. 

Nicole & Hugo terug samen op kerstkaartje

“Ik blijf Hugo van Nicole. Altijd, zolang ik leef”, zei Hugo Sigal (75) begin deze maand nog in een interview. Dat blijkt ook uit het kerstkaartje dat hij naar vrienden en familie stuurde. Nicole Josy overleed begin november op 76-jarige leeftijd, maar toch prijkt het onafscheidelijke duo samen op het kaartje.

Wout Desmytere & Guy Van Vliet

“Zolang ik er ben, zal Nicole er zijn”, zei Hugo na het overlijden van ‘zijn Colleke’. “Ze was zo bijzonder. Ik ken niemand die zo sterk en liefdevol is als zij. De mensen moeten zich Nicole blijven herinneren. Misschien daarom dat het me gewoon niet lukt om een brief of mail af te sluiten met mijn eigen naam. Ik eindig nog altijd met Nicole en Hugo.”

Begin deze maand schreef hij nog een open brief aan alle fans, om hen te bedanken voor hun massale steun. “Voor alle liefdevolle reacties de laatste weken: eeuwige dank, namens Nicole en Hugo, want ik zal altijd blijven ondertekenen in naam van ons beiden. Ik ben er zeker van dat we elkaar binnenkort snel terugzien want ik blijf ongetwijfeld doorgaan.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer