©  Getty Images via AFP

NBA-ster Luka Doncic ligt niet wakker van record bij Dallas Mavericks: “Ik ga liever terug naar mijn boerderij in Slovenië”

Luka Doncic (23) bewijst dit NBA-seizoen nog maar eens hoe goed hij is in het basketten. Al weet de superster van Dallas Mavericks nog niet of hij dat lang zal blijven doen.

Jens Heylen

Op Kerstdag onthulde het NBA-team nog een standbeeld van clublegende Dirk Nowitzki. De intussen 44-jarige Duitser droeg tussen 1998 en 2019 maar liefst 21 seizoenen het shirt van de Mavericks. Nowitzki hoopt dat sterspeler Luka Doncic zijn record scherper stelt. “Laten we hopen dat Luka het record kan verbeteren, dat zou erg cool zijn.”

Maar de 23-jarige Sloveen, die dit seizoen andermaal de pannen van het dak speelt, weet niet of hij de wens van Nowitzki in vervulling kan laten gaan. “21 jaar is een lange tijd om basketbal te spelen, dus ik weet het zo nog niet. Ik ga eerlijk gezegd liever terug naar mijn boerderij in Slovenië”, deelde Doncic mee na de overwinning tegen de LA Lakers van LeBron James afgelopen zondag.

Doncic en Nowitzki  ©  USA TODAY Sports

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer